Naar aanleiding van een bewonersinitiatief organiseren leden van Pop- en showkoor Heartbeat zondag 5 februari een kledingruilbeurs in De Rietschoot in Koedijk. De beurs is gericht op kleding en accessoires voor dames en tieners, zowel jongens als meisjes. "Duurzaamheid en sociale betrokkenheid vormen de motivatie."

"Goede voornemens? Geef je kleding een tweede leven! Wat is er op tegen om in het nieuwe jaar je kledingkast eens op te ruimen en je kleding een tweede leven te gunnen", stelt Margriet van Eck Poppe van Heartbeat. "De kledingindustrie is een van de meest vervuilende industrieën die er bestaan, dus met alles wat hergebruikt wordt help je om de vervuiling van onze planeet te verminderen."

Iedereen met schone kleding in goede staat is welkom op de beurs in De Rietschoot. Ook accessoires als sjaaltjes, riemen en sieraden zijn welkom. De bedoeling is dat deelnemers hun spullen ophangen en daarna lekker zelf rondneuzen. spullen worden opgehangen en er dan lekker rondgeneusd wordt. "Je hoeft dus niet bij jouw ingebrachte kleding of accessoires te blijven staan, ga gewoon de beurs op en kies een nieuwe garderobe. Voor nop!" Blijft kleding achter, dan heeft de aanbieder de keuze om deze weer mee te nemen of te doneren aan Rataplan, Kook en Dorcas.

De kledingruilbeurs duurt van 13:00 tot 16:00 uur en toegang is gratis, al is een vrijwillige bijdrage altijd welkom. Aanmelden bij voorkeur vóór 20 januari via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Vol = vol.
Pin It
Bekeken: 1718x
https://disdukcapil.rajaampatkab.go.id/demo-pg-soft/ https://ptun-bandung.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://pbj.banggaikab.go.id/slot-gacor-maxwin/ https://jdih.kepahiangkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://simmagang.polinema.ac.id/logs/slot-demo-pragmatic/ https://setwan.klaten.go.id/slot-mahjong/ https://kkn.uniga.ac.id/slot-demo/ https://balongbendo.sidoarjokab.go.id/slot-demo-gratis/ http://simrsud.pasamankab.go.id/slot-demo/ https://klinik.bonebolangokab.go.id/pola-slot-maxwin/ https://sinona.luwukab.go.id/slot-demo/ https://berita.bonebolangokab.go.id/slot-demo/ http://sepedabaja.gorontalokab.go.id/slot-demo/ https://www.malkelapagading.com/slot-gacor-online/ https://srv-inlislite.unsulbar.ac.id/demo-pg-soft/ https://simpeg.rsudibnusina.gresikkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://inlislite.kalselprov.go.id/slot-demo/ https://bappedalitbang.kaltaraprov.go.id/slot-demo-pgsoft/ http://webgis.sinjaikab.go.id/slot-demo/ https://konsultasi.ulp.banjarbarukota.go.id/slot-demo/ https://jdih.baubaukota.go.id/assets/demo-slot/ https://stptrans.com/slot-server-luar-negeri-gacor/ https://perpus.menpan.go.id/slot-demo/ http://simpeg.ampta.ac.id/slot-demo-pgsoft/ https://intercafe.ipb.ac.id/slot-demo/ http://inlislite.vapt.blitarkota.go.id/vendor/akun-demo/ http://inlis.kulonprogokab.go.id/inlislite3/slot-demo/ https://dakota76play.azurefd.net/ https://inlis.mojokertokab.go.id/digitalcollection/slot-demo/ http://el1brary.samosirkab.go.id:415/demo-pgsoft/ https://perpustakaan.palangkaraya.go.id/slot-demo/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://www.backlinesoccer.com/ https://8.215.25.20/ https://147.139.168.127/ https://95.111.193.102/ https://stickyriceles.com/ https://usaklub.moe/ https://mpored.moe/ https://matane.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/demo/slot-demo-gates-of-olympus.html https://oconnellstbistro.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/