Een 23-jarige Alkmaarder is schuldig verklaard aan mishandeling en dreigen met een vuurwapen op 22 maart 2022. A.K. kreeg vijftien maanden celstraf opgelegd en moet het slachtoffer, een buurtgenoot, 2.500 euro schadevergoeding betalen. Dat meldt het NHD. Bovendien had hij nog zes maanden celstraf open staan.

A.K. zocht zijn buurtgenoot op nadat de politie zijn scooter in beslag genomen had. Volgens hem had het slachtoffer de politie getipt. Hij wilde geld zien, mishandelde hem en dreigde hem neer te schieten als hij niet betaalde. De hoogbejaarde buurvrouw van het slachtoffer trok hem naar binnen om hem te beschermen, waarbij A.K. haar een schop gaf. De rechtbank vindt zijn vergrijpen heel ernstig en rekent hem ook aan dat hij veel onrust in de buurt heeft veroorzaakt.

Tijdens het incident was A.K. samen met een 19-jarige Alkmaarder, maar die werd vrijgesproken van deelname. De rechtbank achtte onvoldoende bewezen dat de tiener betrokken was bij de bedreiging en mishandeling. Wel moet hij van de rechter 750 euro boete betalen voor het bezit van ruim 7 gram cocaïne.
Pin It
Bekeken: 2359x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/