Bij de portiekwoning aan het Ruusbroechof in  Alkmaar, waar op 1 januari een explosief af ging, is cameratoezicht ingesteld. Burgemeester Anja Schouten nam hiervoor het besluit in overleg met politie en justitie. De camera hangt er voorlopig voor een periode van drie maanden.

De wijkagent en gebiedsmedewerkers van de gemeente hebben tijdens gesprekken met omwonenden vernomen dat de explosie voor veel onrust heeft gezorgd. Het incident wordt door de politie onderzocht, waarbij meerdere scenario's worden uitgelopen. De burgemeester kan niet uitsluiten dat het om een eenmalig incident gaat.

"Doel van het cameratoezicht is om een bijdrage te leveren aan het voorkomen van verdere verstoringen van de openbare orde en veiligheid ter plaatse en een bijdrage te leveren aan een verbetering van het veiligheidsgevoel van de bewoners:", aldus burgemeester Schouten.
Pin It
Bekeken: 2016x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/