Voor het overvallen van een woning aan de Hidalgostraat in Alkmaar is nog niemand aangehouden. Dat laat een politiewoordvoerder weten aan Alkmaar Centraal. Er zijn tot op heden weinig tips binnengekomen en ook hoopt de politie dat meer getuigen zich gaan melden.

Het is 4 januari rond 07:30 uur wanneer de bewoner van een huis aan de Hidalgostraat wordt overvallen door twee mensen. De politie startte een zoektocht naar de overvallers, maar wist ze niet te pakken te krijgen.

Hoe de daders eruitzien is nooit duidelijk geworden. "We zijn bezig met het onderzoek, maar hebben echt meer aanknopingspunten nodig", vertelt woordvoerder Koos Venema. Hij roept getuigen op om zich te melden via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.
Pin It
Bekeken: 2132x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/