Politie Alkmaar-Duinstreek roept eigenaren van katten en honden op om hun huisdier niet alleen te chippen, maar om deze dan ook te registreren. Aanleiding is een melding van een doodgereden kat op de Dreef in Bergen. De agenten gebruikten hun scanner om te kijken van wie het beestje is, maar de chip stond niet in het registratiesysteem.

Het gebeurt met enige regelmaat dat de agenten of medewerkers van de dierenambulance huisdieren aantreffen die niet te traceren zijn, ondanks dat ze gechipt zijn. Eigenaren vergeten de registratie te doen of denken wellicht dat dit al automatisch is gebeurd. Hoe dan ook; het levert gedoe op, kost de maatschappij geld voor de opvang en de huisdieren blijven onnodig lang weg bij hun baasje.

De in Bergen overleden kat is afgegeven bij de dierenambulance aan de Alexander Flemingstraat 35 in Alkmaar.
Pin It
Bekeken: 2408x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/