Tijdens de 2e KNSB Cup selectiewedstrijd voor M-categorieën kunstrijden in Groningen namen drie meisjes van de Alkmaarsche IJsclub deel. De 11-jarige Olivia Voskuijl behaalde een mooie tweede plaats in de categorie midi's. Met goud in de eerste ronde laat ze zien constant op niveau te kunnen presteren en een van de titelkandidaten te zijn tijdens Nederlands kampioenschap later dit seizoen.

Voor drie schaatsers van AIJC in de categorie midi’s was de tweede cup-wedstrijd tevens de tweede wedstrijd van het wedstrijdseizoen. Achter Olivia behaalden de 12-jarige Anna Fleur Smit en Juna Bloetjes een nette elfde en twintigste plaats.

Van de deelnemers gaat 60 procent door naar de nationale finale. Smit maakt goede kansen, Bloetjes zal nog even aan de bak moeten tijdens de derde en laatste selectiewedstrijd. Die laatste ronde wordt op 28 en 29 januari verreden in De Meent in Alkmaar.
Pin It
Bekeken: 1485x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/