De gemeente Alkmaar gaat geen veiligheidsmaatregelen treffen nadat een woning aan het Willem Marishof vorige week vrijdag beschoten werd. "Mocht er aanleiding zijn om alsnog extra maatregelen te nemen, dan zullen we daar naar kijken", reageert een woordvoerder van de gemeente. Wel wordt de straat meegenomen in de surveillance van de politie.

Het onderzoek naar de beschoten woning is nog in volle gang, maar het is niet duidelijk wat er precies is gebeurd. Op vrijdagavond 20 januari hoort de bewoner van de flatwoning aan het Willem Marishof in de Alkmaarse wijk Hoefplan 'verdachte geluiden'. De politie wordt gebeld en na onderzoek blijkt het huis te zijn beschoten. "Aan de voorzijde van de woningen bleken meerdere inslagen te zitten", verklaart een woordvoerder aan mediapartner NH Nieuws. Op foto's zijn minstens drie kogelgaten te zien.

De recherche is op zoek naar getuigen. "Als er mensen zijn die vrijdagavond rond half negen iets verdachts hebben gezien op het Willem Marishof en nog niet met de politie hebben gesproken, dan horen we dat graag." (foto: Inter Visual Studio)
Pin It
Bekeken: 1714x
http://pustaka.merantikab.go.id/demo-slot/ https://helpdesklpse.kotabogor.go.id/demo-pgsoft/ https://bpfpik.ub.ac.id/-/slot-gacor/ https://www.bursahayvanatbahcesi.com/slot-pragmatic/ https://simacan.pesawarankab.go.id/slot-demo/ https://bcc.ub.ac.id/slot-demo-pragmatic/ http://web.upgriplk.ac.id/slot-demo/ https://disdukcapil.rajaampatkab.go.id/demo-pg-soft/ https://ptun-bandung.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://pbj.banggaikab.go.id/slot-gacor-maxwin/ https://jdih.kepahiangkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://simmagang.polinema.ac.id/logs/slot-demo-pragmatic/ https://setwan.klaten.go.id/slot-mahjong/ https://kkn.uniga.ac.id/slot-demo/ https://balongbendo.sidoarjokab.go.id/slot-demo-gratis/ http://simrsud.pasamankab.go.id/slot-demo/ https://klinik.bonebolangokab.go.id/pola-slot-maxwin/ https://sinona.luwukab.go.id/slot-demo/ https://www.malkelapagading.com/slot-gacor-online/ https://stptrans.com/slot-server-luar-negeri-gacor/ https://dakota76play.azurefd.net/ https://inlis.mojokertokab.go.id/digitalcollection/slot-demo/ http://el1brary.samosirkab.go.id:415/demo-pgsoft/ https://perpustakaan.palangkaraya.go.id/slot-demo/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://www.backlinesoccer.com/ https://8.215.25.20/ https://147.139.168.127/ https://95.111.193.102/ https://95.111.196.187/ https://stickyriceles.com/ https://usaklub.moe/ https://mpored.moe/ https://matane.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/demo/slot-demo-gates-of-olympus.html https://oconnellstbistro.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/