Nog geen enkele bruikbare tip heeft de politie binnengekregen rond de schietpartij op het Willem Marishof in Alkmaar. Dat laat een woordvoerder weten aan Alkmaar Centraal. De afgelopen weken werden meerdere getuigenoproepen gedaan.

Het onderzoek is nog in volle gang, vertelt politiewoordvoerder Mascha Koning. Op vrijdagavond 20 januari horen bewoners rond 20:00 uur harde knallen op het Willem Marishof in de Alkmaarse wijk Hoefplan. Meerdere kogelhulzen worden op straat gevonden en ook zijn kogelgaten in een raam te zien.

Dat niet duidelijk is waarom juist dit huis beschoten werd en wie daar verantwoordelijk voor is, vindt de gemeente Alkmaar geen aanleiding voor veiligheidsmaatregelen. "Mocht er aanleiding zijn om later alsnog extra maatregelen te nemen, dan zullen we daar naar kijken", reageerde een woordvoerder van de gemeente onlangs. Wel wordt de straat meegenomen in de surveillance van de politie. (Foto: Inter Visual Studio)
Pin It
Bekeken: 1797x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/