Burgemeester Anja Schouten is te gast in de podcast 'Topvrouwen in de Noord-Hollandse politiek'. In de podcast van de provincie vertellen de burgemeester van Alkmaar en Lieke Sievers, burgemeester van Edam-Volendam, over het belang van vertrouwen hebben in jezelf.

De burgemeesters stellen dat vrouwen niet zozeer een andere stijl meebrengen, maar wel een andere achterban waardoor meer mensen zich vertegenwoordigd voelen. Ook gaan ze in op omgaan met weerstand. "Veel vrouwen denken dat ze iets niet goed doen als er weerstand is", vertelt Schouten. "Maar het tegenovergestelde is waar. Verandering komt nooit zonder ongemak, weerstand betekent juist vaak dat je de op de goede weg zit." Sievers vult aan: "De grootste drempel ben je uiteindelijk vaak zelf."

De podcastaflevering met de Alkmaarse burgemeester is te beluisteren via deze link.
Pin It
Bekeken: 1761x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/