De politie van Alkmaar heeft zaterdagmiddag een meisje aangehouden in Winkelcentrum De Mare, omdat ze een nepvuurwapen richtte op iemand anders. Het 15-jarige meisje is vastgezet en later na verhoor met een Halt-verwijzing heengezonden.

De politie kreeg rond 14:50 uur melding van iemand die op de Europaboulevard een vuurwapen of nepwapen op mensen richtte. Zeker zes agenten gingen erop af met zware kogelwerende vesten. Het bleek uiteindelijk te gaan om een meisje dat twee nepwapens had gekocht voor een themafeestje. Ze dacht een 'leuk' geintje uit te halen bij een vriend van haar. Omstanders schrokken zich rot.

"Helaas niet naar het feest, maar in de cel bij politie Alkmaar. Laat het ook een les voor jou zijn", reageert de politie op Twitter en Instagram.
Pin It
Bekeken: 3391x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/