Een voetbalwedstrijd van jeugdteams van SV Koedijk en FC Den Helder is zaterdag geëindigd in een vechtpartij. De wedstrijd werd gespeeld in Den Helder. Spelers van beide teams en omstanders gingen na de wedstrijd met elkaar op de vuist.

Daarbij raakte een 14-jarige jongen en een 50-jarige man gewond. FC Den Helder wilde vanwege 'de ernst van de vechtpartij' nog geen commentaar geven. Joost Schaub, voorzitter van SV Koedijk, vertelt tegen mediapartner NH Nieuws dat hij 'niet blij verrast werd' met het nieuws over de vechtpartij. "De bewuste speler van SV Koedijk is geslagen en geschopt. Hij hoefde gelukkig niet in het ziekenhuis te blijven, maar zoals het eruit ziet heeft hij een flinke hersenschudding."

Volgens de politie zijn inmiddels meerdere aangiften van mishandeling binnengekomen. De politie onderzoekt wat er precies is gebeurd en roept getuigen op om zich te melden. Ook wordt gehoopt op beeldmateriaal van de vechtpartij rond de wedstrijd.
Pin It
Bekeken: 6805x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/