De politie is in groten getale aanwezig geweest bij een eenzijdig ongeval bij de t-splitsing Nollenweg (N508), Huiswaarderweg (N245) en Schagerweg (N245) in Alkmaar. Een auto is in de nacht van zondag op maandag door nog onbekende reden van de weg geraakt en in een sloot terecht gekomen. Toen de politie ter plaatse kwam bleek de auto verlaten. Naar verluidt zaten in de auto meerdere gevaarlijke verdachten.

Na een zoekactie door agenten met kogelwerende vesten werd in eerste instantie één persoon aangehouden. Verdere zoekacties met onder meer een speurhond leverden nog twee aanhoudingen op. Brandweerduikers hebben in het water bij de auto gezocht. Waar zij naar hebben gezocht is niet bekend. Mogelijk is er een op een vuurwapen gelijkend voorwerp gemeld.

De politie heeft de auto en goederen in beslag genomen en onderzoekt de zaak verder.
Pin It
Bekeken: 7796x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/