Een primeurtje. Badmintonvereniging BC Bergen geeft op zaterdag 22 april voor de eerste keer een Open toernooi in de nieuwe Sporthal De Beeck in Bergen.

De Open toernooien vinden ieder jaar plaats, maar nu voor de eerste keer in de nieuwe sporthal. Met een welkomstwoordje wordt het toernooi in de nieuwe hal afgetrapt. badmintonliefhebber kan meedoen. Er worden dubbele en gemixte partijen gespeeld op verschillende niveaus, van sportieve recreatieve badmintonner tot spelers in de vijfde divisie. Na afloop van de prijsuitreiking is er een "traditioneel Indonesisch buffet" in de kantine van de sporthal.

De badmintonwedstrijden duren van 10:00 tot ongeveer 17:00 uur. Deelname in combinatie met buffet kost 30 euro. Alleen deelnemen aan het toernooi รณf alleen aanschuiven aan het buffet kan ook, dat kost 15 euro. Aanmelden kan via bcbergen.nl.
Pin It
Bekeken: 2484x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/