Alkmaar Sport organiseert in samenwerking met de gemeente de gratis workshop 'Inclusief Coachen'. De workshop wordt woensdag 29 maart gegeven bij atletiekvereniging Hylas.

De workshop gaat in op het belang van een open en inclusieve sportomgeving. Een omgeving dus waar iedereen zich prettig kan voelen. De docent gaat in op tien vaardigheden die voor trainers en begeleiders essentieel zijn, waaronder empathisch vermogen, luistervaardigheid en emotieregulatie. Deelnemers ontvangen een handboek met oefeningen voor tijdens de training of wedstrijd.

Een eerdere editie leverde positieve reacties op. “Erg leuke en inspirerende avond!!”, aldus een trainer. Een ander zei later: “Wanneer ik dit soort oefeningen doe aan het begin van het seizoen doe heb ik later eigenlijk nooit gerommel in het team”

De workshop duurt van 19:30 tot rond 21:00 uur, AV Hylas is gelegen aan de Havinghastraat. Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Meer op alkmaarsport.nl.
Pin It
Bekeken: 1056x
https://www.oceanic-saunas.eu/rtp-live/ https://www.psychopsy.com/toto-sgp/ https://majorzeman.eu/slot-demo/ https://bahama.digital/slot-demo/ https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/