Leon Schouten en Nel de Groot zijn de gelukkige prijswinnaars van de quiz in het magazine Glossy Kleurrijk 2022 van de 8 October Vereeniging. Zaterdagochtend zijn de prijzen overhandigd. Namens Leon nam Femke Koning de eerste prijs in ontvangst, een 'tegoedbon' voor een reis voor twee personen naar zusterstad Darmstadt. Nel kreeg de tweede prijs, een gouden ring met diamant.

Leon en Nel zijn de gelukkigen onder de 250 deelnemers aan de quiz rond Alkmaar Ontzet. De reis wordt aangeboden door de 8 October Vereeniging en het Alkmaars Uitwisselings Comité (AUC). Het AUC onderhoudt de contacten met de vijf zustersteden van Alkmaar. De ring werd ter beschikking gesteld door Piet Peperkamp.
Pin It
Bekeken: 976x
https://www.cliniquepoirier.com/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://ipotechen-credit.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/