Van donderdag tot en met zondag werden het NK Kunstrijden en de internationale Challenge Cup in Tilburg verreden. Summer Wijkhuizen van de Alkmaarsche IJsclub heeft in beide toernooien het zilver gewonnen in de categorie Basic Novice Dames met een persoonlijk puntenrecord.

De 12-jarige Summer uit Alkmaar reed dit seizoen voor het eerst mee in het A-circuit en draaide meteen in de nationale top mee. Afgelopen weekend liet ze zien niet alleen tussen de allerbesten van Nederland in haar categorie te kunnen presteren, maar ook in een sterk internationaal deelnemersveld. Vanuit het buitenland waren er geen andere deelneemsters die een hogere score behaalden.

Coach Marcus Deen kijkt tevreden terug op het afgelopen seizoen en het weekend: "Summer wist te pieken op het juiste moment, ze had haar kür niet beter kunnen rijden dan zij hier in Tilburg deed. Haar harde werken dit seizoen werd hier beloond met deze mooie prestatie." (foto: Piet van Es Pietures)
Pin It
Bekeken: 858x
https://www.cliniquepoirier.com/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://ipotechen-credit.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/