In de nacht van maandag op dinsdag zijn de hulpdiensten uitgerukt vanwege een brandmelding bij een woning aan de Zadelmakerstraat in Alkmaar. De bewoner zou daarbij gewond zijn geraakt. Eenmaal ter plekke bleek de situatie een stuk minder ernstig: een man was op de bank in slaap gevallen terwijl er eten in de oven stond. Ambulancepersoneel heeft hem nagekeken en hij bleek in orde.

Een bewoonster van de Zadelmakerstraat was met de hond op pad en hoorde een rookmelder bij haar buurman af gaan. Ze belde 112 en ontdekte dat de achterdeur open stond. Binnen trof ze de man slapend op de bank, terwijl er al een tijdje eten in de oven stond, maar ze wist hem wakker te krijgen. Hij is in de ambulance nagekeken en hij bleek in orde.

Uit voorzorg is de traumahelikopter ook ingezet, maar die werd weer afgebeld. Na ventilatie van de woning kon de man weer naar binnen. (foto: Inter Visual Studio)
Pin It
Bekeken: 2516x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/