Met hardlopen je steentje bijdragen aan het goede doel, dat doet de Brijder Stichting samen met de Alkmaarse atletiekvereniging Hylas, Reakt en Achilles dit jaar ook weer. Op zondag 2 april wordt de 22e keer de Brijderloop georganiseerd.

Elke hardloopliefhebber kan meedoen aan de 5 of 10 kilometer loop, van beginner tot gevorderde. Voor kinderen van 5 tot en met 12 jaar zijn speciale kidsruns over de afstanden 400 meter, 800 meter of 1.200 meter op de atletiekbaan. Na afloop van de Brijderloop volgt een mooie prijsuitreiking.

Deelname kost bij voorinschrijving 4 euro voor kinderen en 8 euro voor volwassenen. Vooraf aanmelden kan tot en met 27 maart via inschrijven.nl. Op de dag zelf is inschrijven ook nog mogelijk. Meer info op reakt.nl. (foto: Tim Tersluisen / Pixabay)
Pin It
Bekeken: 844x
https://www.cliniquepoirier.com/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://ipotechen-credit.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/