Vijftigplussers kunnen vanaf 10 maart voor tien weken gratis vijf sporten uitproberen bij verschillende verenigingen in Alkmaar-West. Het gaat om yoga, gym, jeu de boules, walking football en wandelfitness.

Om de gratis activiteiten mogelijk te maken werkt stichting Sport-Z samen met WonenPlus, Humanitas, Sport Vitaal en Jelle Zuijdam, de sportregisseur van Alkmaar Sport. "We bezoeken diverse sportlocaties in de wijk", vertelt Zuijdam. "Hierdoor maken deelnemers niet alleen kennis met de activiteit, maar kunnen ze ook de sfeer proeven op de verschillende locaties. Het gaat vooral om het plezier hebben in bewegen en elkaar ontmoeten."

GeΓ―nteresseerden kunnen zich bij Zuijdam aanmelden via het e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook is hij bereikbaar via 06 34 16 89 01. Meer informatie is te vinden op sport-z.org.
Pin It
Bekeken: 1803x
https://www.oceanic-saunas.eu/rtp-live/ https://www.psychopsy.com/toto-sgp/ https://majorzeman.eu/slot-demo/ https://bahama.digital/slot-demo/ https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/