Afgelopen weekend voerde Team Verkeer van Politie Noord-Holland extra  verkeerscontroles uit in vijf verschillende plaatsen, vooral gericht op drankrijden. Ook Alkmaar is daarbij aangedaan. Tijdens de nachtelijke controles zijn 30 bestuurders aangehouden omdat ze onder invloed reden. Er werd tussendoor ook tientallen bekeuringen uitgedeeld voor andere 'VARAS-feiten', oftewel Veel gepleegde hufterfeiten, Afleiding, Rood licht, Alcohol & drugs en Snelheid.

Het aantal verkeersongevallen met letsel was in Nederland vorig jaar hoger dan in de jaren ervoor, en daarbij was rijden onder invloed van alcohol en/of drugs een van de belangrijkste oorzaken. Vandaar de extra controles afgelopen weekend. Sowieso in Hoofddorp werden brom- en snorfietsen gecontroleerd op hun constructiesnelheid. Eén van de scooters - met vals kenteken - haalde 121 km/u en is in beslag genomen.
Pin It
Bekeken: 1498x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/