Nog heel even en dan is de herinrichting van de Laat-West eindelijk klaar. Het grootste deel van de Alkmaarse winkelstraat heeft nu zijn uiteindelijke vorm gekregen en dinsdag zijn de eerste bomen in de plantenvakken geplaatst. Stadswerk072 schoot mooie plaatjes om het tussentijdse resultaat te laten zien, ook vanuit de lucht.

Oorspronkelijk moest het westelijke deel van de Laat in november klaar zijn, maar de oplevering werd verschoven naar de laatste week voor de kerstvakantie. In december zorgden de lage temperaturen echter voor dat er niet met cement en natuursteen gewerkt kon worden, en de einddatum verschoof nog een maand.  Januari ging voorbij en de Laat was nog lang niet klaar. Nu is het grootste gedeelte dan eindelijk min of meer gereed.

Het deel van het Vlaanderenhof tot aan de Ridderstraat zal half april klaar zijn. Een officieel, feestelijk openingsmoment volgt ongeveer een maand later. (foto's: Stadswerk072)
Pin It
Bekeken: 4119x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/