AZ neemt voorzorgsmaatregelen voor de wedstrijd volgende week donderdag tegen Lazio. De Alkmaarse club gaat netten ophangen omdat het een zware straf boven het hoofd hangt. De netten komen voor de Van der Ben-tribune, waar de fanatieke aanhang van AZ huishoudt.

Eerder dit seizoen bleef een deel van de tribune zelfs leeg, schrijft mediapartner NH. Achter het doel waren toen de vakken W en X1 leeg, omdat vanuit die vakken voorwerpen werden gegooid. In de wedstrijden daarna ging het opnieuw fout vanuit de Van der Ben-tribune. AZ riskeert naast een fikse geldboete bij een volgend incident het sluiten van de fanatieke zijde.

"AZ doet een klemmend beroep op de fans om de club op een positieve manier te ondersteunen", schrijft de club op haar website. "Bovendien voelt AZ zich genoodzaakt om, aangezien het gooien van voorwerpen helaas herhaaldelijk terugkomt dit seizoen, het zekere voor het onzekere te nemen en de netten te plaatsen voor een deel van de Van der Ben-tribune."

Inmiddels zijn voor de wedstrijd AZ - Lazio al 15.000 kaarten verkocht. Dinsdag won de ploeg van trainer Pascal Jansen met 2-1 in Rome. De return in de achtste finale van de Conference League wordt volgende week donderdag om 21.00 uur in Alkmaar gespeeld.
Pin It
Bekeken: 4393x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/