Wethouder Gijsbert van Iterson Scholten is woensdag met inwoners van Alkmaar in gesprek gegaan over het toekomstige KanaalPark en wat hun eigen visie daarop is. De onthulling van de 'droomplek' op het Ringersplein is de start van het participatietraject voor de realisatie van groene zones langs het Noordhollandsch Kanaal, van bedrijventerrein Overdie tot en met Koedijk.

De gemeente nodigt iedereen uit om mee te denken over de invulling van KanaalPark voor wat betreft het groen, horeca, aankleding met kunst en openbare voorzieningen voor recreatie, sport of wat dan ook. Op de 'droomplek' is meer informatie over het project te vinden om in de zithoek met elkaar over te praten. Van Iterson Scholten ging ook aan tafel met Carol Korringa en Lucas Zimmerman van de Historische Vereniging Alkmaar.

De volgende participatiemomenten zijn een jongerentop op donderdag 16 maart en een conferentie op woensdag 5 april. Meer informatie en aanmelden via alkmaar.nl/alkmaarskanaal/. Ook kunnen via deze pagina 'wenskaarten' worden ingediend. (foto: Jan Jong)
Pin It
Bekeken: 945x
https://www.oceanic-saunas.eu/rtp-live/ https://www.psychopsy.com/toto-sgp/ https://majorzeman.eu/slot-demo/ https://bahama.digital/slot-demo/ https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/