De brandweer is zaterdagmiddag vanwege een mogelijke koolmonoxidevergiftiging ter plaatse gekomen bij een huis aan de Arendsweg in Alkmaar. Er werd een hoog piepgeluid gehoord bij de woning, waardoor gedacht werd aan een koolmonoxidemelder die afging.

Ter plaatse is de brandweer met behulp van een ladder het balkon opgegaan om te kijken of er iemand thuis was. Dat bleek niet het geval. Ook werden metingen gedaan, waarna duidelijk werd dat het niet om koolmonoxide ging.

Nadat de politie contact had met de bewoner, die aan het werk was, zijn de hulpdiensten weer weg gegaan. Het is niet bekend wat de hoge piep wel was.
Pin It
Bekeken: 1352x
https://www.oceanic-saunas.eu/rtp-live/ https://www.psychopsy.com/toto-sgp/ https://majorzeman.eu/slot-demo/ https://bahama.digital/slot-demo/ https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/