Door een kop-staartbotsing op Verkeersplein Kooimeer in Alkmaar zijn zaterdagmiddag twee auto's zwaar beschadigd geraakt. Het vermoeden bestaat dat de bestuurster hard remde voor het op oranje gesprongen verkeerslicht, waarmee ze haar achterligger verraste.

De botsing gebeurde zaterdag rond 12:40 uur, waarna de hulpdiensten snel ter plaatse waren. Een iemand is nagekeken in een ambulance, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Beide voertuigen zijn door een berger opgehaald. De rechterbaan van de Alkmaarse rotonde was vanwege het ongeluk voor korte tijd afgesloten.
Pin It
Bekeken: 866x
https://www.cliniquepoirier.com/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://ipotechen-credit.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/