Een helikopter van de kustwacht is zaterdagavond op P8 bij het AZ stadion in Alkmaar geland met een drenkeling aan boord. De SAR heli werd door twee ambulances en politie opgewacht. Het slachtoffer is gereanimeerd en naar het ziekenhuis gebracht.

Einde van de middag werd een lege kano op zee tussen Den Helder en Texel aangetroffen en op het strand werden een zwemvest en peddel gevonden. De kustwacht vloog uit en heeft een drenkeling uit het water gered. Daarna vloog de helikopter naar Alkmaar om deze over te dragen aan ambulancepersoneel.

Naar het verluidt was de kano voor twee personen en heeft de kustwacht nog een zoekslag gemaakt. Of er nog een drenkeling is gevonden is niet bekend.
Pin It
Bekeken: 4507x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/