Op zondag 19 maart kun je in de Terp in Oudorp genieten van een orgel en harp concert.  Het belooft een unieke middag te worden, want de combinatie tussen de instrumenten is zeldzaam.

Harpist Carla Bos en organist, pianist, kerkmusicus Wim Voogd kennen elkaar van hun studie aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. De twee zijn elkaar niet meer uit het oog verloren, want sindsdien geven ze met enige regelmaat samen concerten. Door hun jarenlange samenwerking hebben ze in hun repertoire pareltjes weten te verzamelen en kan het duo verzekeren dat het zaterdag een feest gaat worden.

Het concert vindt plaats in de De Terp, Kerklaan 4 1829BS Oudorp. Een kaartje kost 15 euro en de aanvang is om 15:00.
Pin It
Bekeken: 615x
https://www.oceanic-saunas.eu/rtp-live/ https://www.psychopsy.com/toto-sgp/ https://majorzeman.eu/slot-demo/ https://bahama.digital/slot-demo/ https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/