Na de snelkraak op kledingwinkel Bodystyle aan de Laat in Alkmaar, is de politie een klopjacht gestart. En inmiddels komt er steeds meer informatie over de mogelijke dader naar buiten, vertelt politiewoordvoerder Joey Brink aan Alkmaar Centraal. "Wij gaan ervan uit dat de dader alleen handelde. Ook weten we dat deze persoon donkere kleding droeg tijdens de kraak."

Terug naar de nacht van maandag op dinsdag. Even na 04:00 uur wordt een raam ingeslagen van de kledingwinkel aan de Laat. De kraker maakt enkele onderbroeken buit en gaat er daarna vandoor. "We zijn direct gestart met een onderzoek en komen steeds meer te weten. Helaas hebben we nog niemand aangehouden voor de inbraak."

De politie roept mensen die meer weten op om zich te melden. Dat kan via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000. Via het online formulier op politie.nl is het ook mogelijk om beelden van bijvoorbeeld beveiligingscamera's of deurbellen te delen.
Pin It
Bekeken: 2268x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/