Afgelopen weekend werd door heel het land weer NLdoet gehouden. In gemeente Alkmaar staken medewerkers van Stadswerk072, organisaties en vele tientallen vrijwilligers de handen uit de mouwen om klusjes te doen en het groen klaar te maken voor het voorjaar.

Naar het initiatief van het Oranje Fonds werd op meer dan 20 verschillende locaties gewerkt. Voor het weekend werd onder andere al geschilderd bij de Hortus Alkmaar en in de tuinen van het Respijthuis en langs de Vondelstraat in het groen gewerkt.

Zaterdag lag het zwaartepunt, mede door acht groenprojecten van Stadswerk072. Maar liefst zo'n 140 vrijwilligers namen daar aan deel. Volgens het groenbedrijf was NLdoet weer een groot succes. "Enorm bedankt voor jullie inzet!" Stadswerk roept de vrijwilligers die meegeholpen hebben om foto's te plaatsen of Instagram en te taggen, of ze te versturen.

Maar onder meer werden ook Speeltuin 't Span 'spic en span' gemaakt, de Bulgaria van het Zeekadettenkorps opgeknapt, geholpen met  oud-Hollandse spellen bij Magentazorg Oude Trambaan en bij het film kijken 's Heeren Loo in Koedijk. (foto: Stadswerk072)
Pin It
Bekeken: 1321x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/