De voormalige burgemeester van Heerhugowaard Bert Blase is aangesteld als verkenner, om het stuurloze Alkmaar weer een stuur te geven. Nu de Alkmaarse oppositiepartijen alle wethouders naar huis hebben gestuurd, moet er een nieuwe coalitie worden gesmeed. D66 is als grootste partij aan zet, de eerste verkennende gesprekken worden dit weekend al gevoerd.

Dat laat D66-fractievoorzitter Simone Meijnen weten aan mediapartner NH Nieuws. Eerder is Blase ook al ingezet als informateur in Bergen, om daar na de verkiezingen de neuzen dezelfde kant op te krijgen. In Bergen was de bestuurscultuur behoorlijk verziekt, en dat zou je nu ook kunnen zeggen over de gemeenteraad van Alkmaar.

Blase zegt dat hij "de opdracht heeft gekregen verkennende gesprekken te voeren voor een breed gedragen coalitie. De uitnodigingen gaan vandaag de deur uit. Ik hoop binnen drie weken met een advies te komen."
Pin It
Bekeken: 1830x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/