Een woning aan de Louis Couperusstraat in Alkmaar is tijdelijk gesloten omdat er een hennepkwekerij werd gevonden. Het pand werd afgesloten en verzegeld op last van burgemeester Anja Schouten, die hiertoe bevoegd is op grond van de Opiumwet en het Damoclesbeleid Alkmaar.

Navraag bij de politie wijst uit dat het gaat om de wietplantage die op 23 december werd ontdekt. In twee ruimten van de woning stonden totaal 370 hennepplanten. De politie hield een destijds 52-jarige Alkmaarder aan, maar vermeldde niet of het om de bewoner ging. Politiewoordvoering kan niet achterhalen of de Alkmaarder nog verdachte is, maar gaat daar wel van uit.

De productie, handel en opslag van drugs levert risico's op zoals brandgevaar, ripdeals en het aantrekken van criminelen. De burgemeester sloot het pand in overleg met de politie.
Pin It
Bekeken: 2193x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/