Vrijdagavond laat vond een harde botsing tussen twee auto's plaats op de Kennemerstraatweg in Alkmaar. Een bestuurder die richting Heiloo reed werd te laat opgemerkt door een automobiliste die vanaf de Juliana van Stolberg kwam. Zij en de twee vrouwen die bij haar aan boord zijn gecontroleerd in de ambulance en voor verdere controle meegenomen naar het ziekenhuis.

Het ongeluk gebeurde toen de verkeerslichten al enige tijd oranje knipperden. Na de botsing ramde de auto van de vrouw een elektriciteitskast op de hoek van de kruising, en schampte een paal met bewegwijzering. De andere auto kwam tot stilstand kwam op de verkeerde weghelft van de Prinses Julianalaan. Beide auto's raakten zwaar beschadigd, maar de andere bestuurder kwam er ongedeerd vanaf. Een derde automobilist met passagier lijkt ternauwernood aan het ongeluk te zijn ontkomen.

Beide auto's zijn total loss en door een berger afgevoerd. Het duurde ongeveer een uur voor de kruising weer bereikbaar was vanaf de Prinses Julianastraat, deels omdat de weg hier bezaaid lag met glas en brokstukken. Ook was er vloeistof op de weg beland.
Pin It
Bekeken: 5248x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/