Met een pleerol onder de arm kamperen met de buurtjes. Van 7 t/m 9 juli is het mogelijk in park Oosterhout, want de Buurtcamping landt voor het eerst in Alkmaar.

Drie dagen lang wordt gebied zuid van het park omgetoverd tot camping. Buurtbewoners bouwen samen de camping op, organiseren activiteiten en leren elkaar op deze manier beter kennen. Een reden waarom het initiatief in 2013 is opgericht. Van yuppen tot daklozen en van muurbloempjes tot druktemakers iedereen uit de buurt is welkom. In een tijd waar mensen veelal langs elkaar leven is de Buurcamping in het leven geroepen om dit juist tegen te gaan.

Voor de organisatie van de Buurtcamping wordt er nog gezocht naar enthousiaste buurtbewoners die ene handje willen helpen. Heb je interesse, dan kun je mailen naar Anke Hage: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Meer op debuurtcamping.nl.
Pin It
Bekeken: 2359x
http://fastekkln.kemenkopmk.go.id/slot-online-gacor/ http://skp.bkpsdm.ketapangkab.go.id/live-draw-hk/ https://perpustakaan.wicida.ac.id/demo-pg-soft/ http://inlis.lamongankab.go.id/slot-demo/ https://jdih.boltimkab.go.id/toto-macau/ https://perpusda.sukoharjokab.go.id/slot-demo/ https://simkerma.polinema.ac.id/demo-slot/ https://bakesbangpol.situbondokab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://e-perpustakaan.kemendesa.go.id/live-sgp/ http://inlislite.pustaka.sumbarprov.go.id/slot-demo/ https://pabukon.purwakartakab.go.id/slot-gacor/ http://inlislite.palembang.go.id/live-sgp/ http://sipmk.kemenkopmk.go.id/slot-gacor/ https://sikomik.mojokertokab.go.id/slot-gacor-terpercaya/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://jdih-dprd.murungrayakab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://inlislite.palembang.go.id/rtp-live-slot/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-gacor/ https://silakanmas.disdukcapil.magelangkota.go.id/ikm_download/slot-demo/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/