De Noordwest Ziekenhuisgroep hield zaterdag een open dag in Centrum Oosterwal. Onder grote belangstelling gaven chirurgen en verpleegkundigen uitleg over wat zij allemaal op locatie Bergermeer doen. Er waren informatiestands en bezoekers konden zelf oefenen met een infuus plaatsen en hechtingen zetten, en ze konden meekijken met een kijkoperatie. "Heel interessant allemaal, zeer goed verzorgd", vond een van de bezoekers.

NWZ verricht op locatie Bergermeer chirurgie, orthopedie en plastische chirurgie. Er zijn twee operatiekamers voor redelijk eenvoudige en planbare operaties, bijvoorbeeld aan hun galblaas, gewrichten, borsten of aan een liesbreuk. Daarbij wordt samengewerkt met operatieassistenten, anesthesiemedewerkers en verplegers van Oosterwal. Alles is erop gericht op de dag van de operatie weer naar huis te kunnen. De sfeer is naar eigen zeggen 'prettig en toegankelijk', de locatie is licht, vriendelijk en gemakkelijk bereikbaar.

Onder de bezoekers van de open dag bevonden zich mensen die binnenkort zelf een operatie zullen ondergaan.
Pin It
Bekeken: 1543x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/