In het Noordwest ziekenhuis van Alkmaar is een expositie geopend met foto's van Marcel Witte. De creaties van de professionele fotograaf uit Alkmaar zijn te vinden aan de 'hoofdstraat' op de begane grond, bij de rode trap.

Marcel Witte (1970) heeft een passie voor stadsfotografie en landschappen. De expositie is een dwarsdoorsnede van zijn fotokunst en toont vooral de kaasstad op stadsfoto's en een bijzondere, artistieke collage. Maar Witte toont ook de iconische foto van de molen van Vlissingen, toen die werd geteisterd door een heftige storm. De Alkmaarder heeft een eigen, herkenbare stijl ontwikkeld die kleurrijk en dynamisch is. Hij is altijd op zoek naar de schoonheid van Nederlandse steden en landschappen, en dat doet soms aan de oude meesters doet denken.

De expositie duurt tot en met vrijdag 26 mei. Meer over Marcel Witte op marcelwittefotografie.nl.
Pin It
Bekeken: 1836x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/