Zaterdag 1 april organiseert de provincie en in De Rijp een instapdag in het kader van het project 'Auto van de Straat'.  De instapdag is bedoeld voor iedereen die interesse heeft in het gebruik van een elektrische deelauto.

Autodelen wordt steeds populairder. Voor mensen die bijna nooit autorijden is een deelauto een uitkomst. Delen scheelt kosten en ook volle parkeerplekken. En als de deelauto's elektrisch zijn is dat helemaal mooi meegenomen.

Bewoners van de Klipper in De Rijp wonnen in september het gebruik van twee elektrische deelauto's voor een periode van negen maanden, met een uurtarief 2,50 euro. Na afloop blijft de laadpaal staan. De foto is genomen toen de bewoners de twee auto's in ontvangst namen. Tijdens de instapdag delen ze de ervaringen en kennis die ze de afgelopen zes maanden hebben opgedaan.

De instapdag wordt gehouden op het parkeerterrein bij Winkelcentrum 't Boegbeeld en duurt van 10:00 tot 16:00 uur. Meer op noord-holland.nl.

 

 
Pin It
Bekeken: 1491x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/