[UPDATE] Abigail en Hafsa zijn in goede gezondheid weer thuis.

De politie van Alkmaar en Noord-Holland roepen inwoners op om uit te kijken naar twee meisjes die sinds vrijdagochtend worden vermist. Het gaat om de 12-jarige Hafsa en de 13-jarige Abigail. Waar de Alkmaarse meisjes heen zijn gegaan is niet bekend, al  vermoedt de politie dat ze wellicht naar Noord-Brabant zijn gegaan.

Abigial was vrijdag voor het laatst gezien tijdens het eerste lesuur op het Dalton College.  Dat is te lezen op de Facebookpagina 'Je bent Alkmaarder als...' Hier zijn foto's van haar geplaatst. Abigail is licht getint, ongeveer 1,60m lang en heeft donker, gekruld lang haar. Ze droeg een zwarte broek, zwarte jas, een zwart tasje zwart-wit geblokte Vans-schoenen. "Wij maken ons zorgen, als iemand haar ziet, herkend zouden jullie dan alsjeblieft contact op willen nemen met mij."

Hafsa ging vrijdagochtend de deur uit naar de Jan Arentzsschool, maar kwam daar nooit aan. Ze is licht getint, tenger en 1,65 meter lang, ze heeft zwart lang haar en draagt een bril. Ze droeg een donkergroene jas met capuchon en bontkraag en had een zwarte rugtas bij zich.

Wie meer denkt te weten wordt verzocht de politie te bellen via 0900-8844.
Pin It
Bekeken: 8533x
http://fastekkln.kemenkopmk.go.id/slot-online-gacor/ http://skp.bkpsdm.ketapangkab.go.id/live-draw-hk/ https://perpustakaan.wicida.ac.id/demo-pg-soft/ http://inlis.lamongankab.go.id/slot-demo/ https://jdih.boltimkab.go.id/toto-macau/ https://perpusda.sukoharjokab.go.id/slot-demo/ https://simkerma.polinema.ac.id/demo-slot/ https://bakesbangpol.situbondokab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://e-perpustakaan.kemendesa.go.id/live-sgp/ http://inlislite.pustaka.sumbarprov.go.id/slot-demo/ https://pabukon.purwakartakab.go.id/slot-gacor/ http://inlislite.palembang.go.id/live-sgp/ http://sipmk.kemenkopmk.go.id/slot-gacor/ https://sikomik.mojokertokab.go.id/slot-gacor-terpercaya/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://jdih-dprd.murungrayakab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://inlislite.palembang.go.id/rtp-live-slot/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-gacor/ https://silakanmas.disdukcapil.magelangkota.go.id/ikm_download/slot-demo/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/