Na een lange reis strijkt Thuisblijvers nog eenmaal neer in de Grote Kerk van Alkmaar met de grote foto-expositie “1%” van fotograaf Rick Akkerman. Een feest der herkenning met zo'n 1.100 portretten van inwoners van gemeente Alkmaar. De opening vond zaterdag plaats in aanwezigheid van burgemeester Anja Schouten.

Thuisblijvers is een sociaal maatschappelijk fotoproject van Rick Akkerman en Productiehuis Hollandse Luchten. Van 1 juli tot 27 september 2022 reed de Thuisblijvers-bus met mobiele fotostudio en huiskamer door gemeente Alkmaar om 1 procent van alle inwoners te fotograferen. De drie verhalenvangers Lisa Templon, Elke de Graaff en Reineke Jonker verzamelden ondertussen hun verhalen. Doel van Thuisblijvers was om saamhorigheid te bevorderen en inwoners van de gemeente op een speelse manier aan elkaar voor te stellen.

De expositie in de Grote Kerk loopt nog tot en met 2 juni. Het project is mede tot stand gekomen door Hollandse Luchten, Grote Kerk Alkmaar, TAQA Theater De Vest, Artiance, Victoriefonds, Gemeente Alkmaar, VSBfonds, Mondriaan Fonds, Cameraland, Brownies & Downies, Mooi op het Web, Gamma Alkmaar en Scholten Reclame Heerhugowaard.
Pin It
Bekeken: 2426x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/