Tweede paasdag wordt op de Alkmaarse drafbaan een groot paasevenement gehouden met tien draverijen en twee koersen voor de mini’s met hun pony. Verder zijn er tijdens de Grote Paasprijs topgastronomie, live muziek na afloop en aan de kinderen is ook gedacht.

De Alkmaarse drafbaan bruist weer. Na een geweldig koersjaar in 2022 met volle velden en nieuw publiek, begint de ZEturf Arena paasmaandag met de eerste koersdag van het nieuwe seizoen. De lijn van afgelopen jaar wordt meteen doorgetrokken met tien sterk bezette draverijen. Twee van de beste paarden van het land, beide Gouden Zweep winnaars, vervullen de favorietenrol. De merrie Kimberly’s Wish komt met meerdere overwinningen die zij behaalde in Parijs naar Alkmaar om een duel aan te gaan met Durk M Boko, de winnaar van de 4,5 kilometer van Alkmaar 2022.

Voor de kinderen zijn er paashazen met eitjes, schminktheater en een luchtkussen. Daarnaast zijn er twee minidraverijen voor kinderen onder 15 jaar op de sulky achter hun pony. Na afloop is er live muziek in de hal onder de tribune. Voor nieuwe bezoekers zijn er gratis programma’s met tips beschikbaar bij de infobalie, en er vinden gedurende de gehele middag rondleidingen plaats.

De Grote Paasprijs begint om 13:30 uur en entree is 7 euro. Kinderen onder 16 jaar mogen gratis naar binnen. Meer info en tickets via drafbaanalkmaar.nl.
Pin It
Bekeken: 1451x
http://pajak.ponorogo.go.id:2222/situs-slot-gacor/ https://www.malkelapagading.com/pola-slot-mahjong/ http://bem.fk.unand.ac.id/demo-slot/ http://pilarsosbudasean.kemenkopmk.go.id/slot-demo/ https://perpustakaan.atmaluhur.ac.id/slot-gacor/ https://perpus.makassarkota.go.id/slot-gacor/ http://pustaka.merantikab.go.id/demo-slot/ https://helpdesklpse.kotabogor.go.id/demo-pgsoft/ https://bpfpik.ub.ac.id/-/slot-gacor/ https://bcc.ub.ac.id/slot-demo-pragmatic/ http://web.upgriplk.ac.id/slot-demo/ https://disdukcapil.rajaampatkab.go.id/demo-pg-soft/ https://ptun-bandung.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.kepahiangkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://simmagang.polinema.ac.id/logs/slot-demo-pragmatic/ https://setwan.klaten.go.id/slot-mahjong/ https://kkn.uniga.ac.id/slot-demo/ https://balongbendo.sidoarjokab.go.id/slot-demo-gratis/ http://simrsud.pasamankab.go.id/slot-demo/ https://stptrans.com/slot-server-luar-negeri-gacor/ https://dakota76play.azurefd.net/ https://inlis.mojokertokab.go.id/digitalcollection/slot-demo/ http://el1brary.samosirkab.go.id:415/demo-pgsoft/ https://perpustakaan.palangkaraya.go.id/slot-demo/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://www.backlinesoccer.com/ https://8.215.25.20/ https://147.139.168.127/ https://95.111.193.102/ https://95.111.196.187/ https://94.237.67.110/ https://149.129.223.146/ https://stickyriceles.com/ https://usaklub.moe/ https://mpored.moe/ https://oconnellstbistro.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/