Drie dagen, tien trainers, zo'n 80 enthousiaste kinderen en eerst en vooral heel veel voetbal: dat is Voetbalkamp Alkmaar. Dit jaar vindt het voetbalevenement plaats op 3, 4 en 5 mei. Kinderen tussen 6 en 13 jaar trainen als echte profs. "Het begint als iets extra's voor in de vakantie," zegt de organisatie. "Maar er komt vaak veel moois uit voort."

Een dag op het voetbalkamp begint vanzelfsprekend met een voetbaltraining. Voor sommige kinderen bekende kost, maar lang niet alle deelnemers zitten zelf op voetbal. "Iedereen is welkom," zegt Chihab el Boumeshouli van Voetbalacademie Alkmaar. "Jongen, meisje, op elk niveau, dat maakt niet uit. Het gaat ook om plezier. Maar soms komt er wel echt talent bovendrijven." Daar wordt tijdens het Voetbalkamp dan ook goed naar gekeken.

Na een ochtend vol trainingen is er een gezonde lunch, met brood en vers fruit. In de middag zijn er springkussens en vrolijke spellen. "Plezier staat echt centraal," benadrukt El Boumeshouli nogmaals. "Maar we zorgen natuurlijk wel voor voldoende uitdagingen, challenges." Ook komt er een profvoetballer naar het Voetbalkamp om de kinderen meer te vertellen over het leven als prof.

Voetbalkamp Alkmaar vindt woensdag 3, donderdag 4 en vrijdag 5 mei plaats op het terrein van Afc'34. Deelname aan het Voetbalkamp kost 139,95 euro. "Maar we verloten ook gratis kaarten," zegt El Boumeshouli. "Via Facebook kunnen mensen deelnemen aan die winactie. We hopen dat ook kinderen die het niet zo breed hebben op deze manier een kaartje kunnen bemachtigen."
Pin It
Bekeken: 1351x
http://pajak.ponorogo.go.id:2222/situs-slot-gacor/ https://www.malkelapagading.com/pola-slot-mahjong/ http://bem.fk.unand.ac.id/demo-slot/ http://pilarsosbudasean.kemenkopmk.go.id/slot-demo/ https://perpustakaan.atmaluhur.ac.id/slot-gacor/ https://perpus.makassarkota.go.id/slot-gacor/ http://pustaka.merantikab.go.id/demo-slot/ https://helpdesklpse.kotabogor.go.id/demo-pgsoft/ https://bpfpik.ub.ac.id/-/slot-gacor/ https://bcc.ub.ac.id/slot-demo-pragmatic/ http://web.upgriplk.ac.id/slot-demo/ https://disdukcapil.rajaampatkab.go.id/demo-pg-soft/ https://ptun-bandung.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.kepahiangkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://simmagang.polinema.ac.id/logs/slot-demo-pragmatic/ https://setwan.klaten.go.id/slot-mahjong/ https://kkn.uniga.ac.id/slot-demo/ https://balongbendo.sidoarjokab.go.id/slot-demo-gratis/ http://simrsud.pasamankab.go.id/slot-demo/ https://stptrans.com/slot-server-luar-negeri-gacor/ https://dakota76play.azurefd.net/ https://inlis.mojokertokab.go.id/digitalcollection/slot-demo/ http://el1brary.samosirkab.go.id:415/demo-pgsoft/ https://perpustakaan.palangkaraya.go.id/slot-demo/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://www.backlinesoccer.com/ https://8.215.25.20/ https://147.139.168.127/ https://95.111.193.102/ https://95.111.196.187/ https://94.237.67.110/ https://149.129.223.146/ https://stickyriceles.com/ https://usaklub.moe/ https://mpored.moe/ https://oconnellstbistro.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/