Het lichaam dat woensdag is gevonden in een sloot langs het Klippad in Koedijk is van een 29-jarige Alkmaarder. Dat heeft de politie bekendgemaakt aan Alkmaar Centraal. Zijn overlijdensoorzaak wordt nog onderzocht.

Woensdagmiddag werd rond 14:45 uur een gruwelijke ontdekking gedaan in een slootje in Koedijk. Een aantal voorbijgangers vonden het lichaam van een overleden man. De politie stelde een onderzoek in en beschouwde de vindplaats als een plaats delict. Een deel van het park werd afgezet en na de vondst van een jas bij de Isarstraat zijn ook daar politielinten gespannen.

Om snel meer duidelijk te krijgen deelde de politie donderdag een foto van het kledingstuk. "Inmiddels weten wij dat deze jas van het slachtoffer was", vertelt de woordvoerder. Of de Alkmaarder overleden is door een misdrijf, is volgens de politie nog niet duidelijk. "We kunnen verder niks melden."

Mensen die meer weten worden gevraagd om informatie te delen via 0900-8844 of het tipformulier op politie.nl. Anoniem melden kan ook. Meld Misdaad Anoniem is bereikbaar via 0800-7000.
Pin It
Bekeken: 6814x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/