Aan de Muiderwaard in Alkmaar is vrijdagmiddag een auto in vlammen op gegaan. De bestuurder reed over de parkeerplaats bij het wijkcentrum toen het mis ging. Buurtbewoners hoorden een harde knal, keken om zich heen en zagen een flinke brand. De automobilist raakte niet gewond.

De bestuurder rook een vreemde geur, vertrouwde het niet en kon op tijd uitstappen. Van de auto is weinig overgebleven. De rookpluimen van de brand waren bij Egmond aan den Hoef nog te zien.

"Wat de oorzaak van de brand is, is niet bekend. Mogelijk is kortsluiting de boosdoener geweest. Hoe het precies is gegaan, daar zullen we ook niet meer achter komen", vertelt een persvoorlichter van de politie. "De auto is helemaal uitgeblust."

De weg is afgezet voor wegverkeer. Een berger zal langskomen om de auto op te halen.
Pin It
Bekeken: 3825x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/