Een burenruzie op de Alkmaarse Spilstraat heeft in de nacht van zaterdag op zondag geleid tot een steekpartij en schade aan een woning. Het is niet duidelijk wat er precies is gebeurd. De politie heeft een man aangehouden. Het slachtoffer is met lichte verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

Een komen en gaan van hulpdiensten was het zaterdagnacht rond 01:30 uur op de Spilstraat in de Alkmaarse wijk De Mare. Twee buurmannen hadden een ruzie, waarbij gestoken werd. "Op de een of andere manier had een van de buren een mes bij zich. Die heeft hij gericht of per ongeluk gebruikt", zegt politiewoordvoerder Nina Moers tegen Alkmaar Centraal. En dat is niet het enige: "Na het steekincident is schade ontstaan aan het het huis van de vermoedelijke aanvaller."

Het slachtoffer is overgebracht naar het ziekenhuis en zijn buurman is meegenomen naar het politiebureau. "We zijn nu bezig met het onderzoek en gaan de verdachte verhoren."
Pin It
Bekeken: 3158x
http://pajak.ponorogo.go.id:2222/situs-slot-gacor/ https://www.malkelapagading.com/pola-slot-mahjong/ http://bem.fk.unand.ac.id/demo-slot/ http://pilarsosbudasean.kemenkopmk.go.id/slot-demo/ https://perpustakaan.atmaluhur.ac.id/slot-gacor/ https://perpus.makassarkota.go.id/slot-gacor/ http://pustaka.merantikab.go.id/demo-slot/ https://helpdesklpse.kotabogor.go.id/demo-pgsoft/ https://bpfpik.ub.ac.id/-/slot-gacor/ https://bcc.ub.ac.id/slot-demo-pragmatic/ http://web.upgriplk.ac.id/slot-demo/ https://disdukcapil.rajaampatkab.go.id/demo-pg-soft/ https://ptun-bandung.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.kepahiangkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://simmagang.polinema.ac.id/logs/slot-demo-pragmatic/ https://setwan.klaten.go.id/slot-mahjong/ https://kkn.uniga.ac.id/slot-demo/ https://balongbendo.sidoarjokab.go.id/slot-demo-gratis/ http://simrsud.pasamankab.go.id/slot-demo/ https://stptrans.com/slot-server-luar-negeri-gacor/ https://dakota76play.azurefd.net/ https://inlis.mojokertokab.go.id/digitalcollection/slot-demo/ http://el1brary.samosirkab.go.id:415/demo-pgsoft/ https://perpustakaan.palangkaraya.go.id/slot-demo/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://www.backlinesoccer.com/ https://8.215.25.20/ https://147.139.168.127/ https://95.111.193.102/ https://95.111.196.187/ https://94.237.67.110/ https://149.129.223.146/ https://stickyriceles.com/ https://usaklub.moe/ https://mpored.moe/ https://oconnellstbistro.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/