Bij de politie zijn een aantal concrete tips binnengekomen over de dode man in een sloot in Koedijk. Het lichaam van de 29-jarige Alkmaarder werd afgelopen woensdag gevonden in het water langs het Klippad. Zijn doodsoorzaak is nog steeds niet duidelijk.

"We zijn druk met dit onderzoek bezig en maken gebruik van een aantal interessante tips", legt woordvoerder Erwin Sintenie uit aan Alkmaar Centraal. Omstanders vonden de dode man woensdagmiddag rond 14:50 uur in het water langs het Koedijkse Klippad. De politie beschouwde de vindplaats als een plaats delict en zette een paar plekken af met het bekende rood/witte lint.

En vervolgens bleef het stil. Om meer duidelijk te krijgen deelde de politie donderdag de foto van een gevonden jas en werd de identiteit van het slachtoffer snel duidelijk. Maar meer dan dat is niet bekend. "Het onderzoek naar de toedracht is in volle gang. Een misdrijf valt nog niet uit te sluiten", vervolgt Sintenie. "Inmiddels hebben we ook contact met zijn nabestaanden, die wonen in het buitenland en waren moeilijk te bereiken. "
Pin It
Bekeken: 4380x
http://pajak.ponorogo.go.id:2222/situs-slot-gacor/ https://www.malkelapagading.com/pola-slot-mahjong/ http://bem.fk.unand.ac.id/demo-slot/ http://pilarsosbudasean.kemenkopmk.go.id/slot-demo/ https://perpustakaan.atmaluhur.ac.id/slot-gacor/ https://perpus.makassarkota.go.id/slot-gacor/ http://pustaka.merantikab.go.id/demo-slot/ https://helpdesklpse.kotabogor.go.id/demo-pgsoft/ https://bpfpik.ub.ac.id/-/slot-gacor/ https://bcc.ub.ac.id/slot-demo-pragmatic/ http://web.upgriplk.ac.id/slot-demo/ https://disdukcapil.rajaampatkab.go.id/demo-pg-soft/ https://ptun-bandung.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.kepahiangkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://simmagang.polinema.ac.id/logs/slot-demo-pragmatic/ https://setwan.klaten.go.id/slot-mahjong/ https://kkn.uniga.ac.id/slot-demo/ https://balongbendo.sidoarjokab.go.id/slot-demo-gratis/ http://simrsud.pasamankab.go.id/slot-demo/ https://stptrans.com/slot-server-luar-negeri-gacor/ https://dakota76play.azurefd.net/ https://inlis.mojokertokab.go.id/digitalcollection/slot-demo/ http://el1brary.samosirkab.go.id:415/demo-pgsoft/ https://perpustakaan.palangkaraya.go.id/slot-demo/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://www.backlinesoccer.com/ https://8.215.25.20/ https://147.139.168.127/ https://95.111.193.102/ https://95.111.196.187/ https://94.237.67.110/ https://149.129.223.146/ https://stickyriceles.com/ https://usaklub.moe/ https://mpored.moe/ https://oconnellstbistro.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/