Het is al dagen 'het gesprek van de dag' in Alkmaar, maar niet op een vrolijke manier. Het ongeluk van afgelopen zaterdag, waarbij een motorrijder op een bakfiets inreed, met een dodelijk slachtoffer van 5 jaar oud tot gevolg - het raakt de Alkmaarders. Dat is zichtbaar voor iedereen die de plek van het noodlottige ongeval passeert. Een zee van bloemen en knuffels herinnert aan een gebeurtenis die niet had mogen gebeuren.

"Weet je, een gebaar, meer kun je niet doen." Buurtbewoners en andere Alkmaarders wisselen soms een kort woord. Maar wat overheerst is toch een plechtige stilte. Er is al zoveel gesproken, in de buurt, in de stad. Rouw is toch een emotie die in rust moet worden beleefd, bevestigen omstanders. Veel mensen kennen het gezin, linksom of rechtsom. "Alkmaar is ook een dorp hoor.  Iedereen kent wel iemand die... Nou ja, je begrijpt me wel." In de buurt hangen bij veel huizen de vlaggen halfstok. De naam van het slachtoffertje is in kinderhandschrift te lezen: Lily.

De bloemenzee, en knuffelzee, zal de komende dagen waarschijnlijk nog wel groter worden. De politie is nog steeds op zoek naar getuigen, om zo de toedracht van het noodlottige geval goed te kunnen onderzoeken.
Pin It
Bekeken: 9223x
http://pajak.ponorogo.go.id:2222/situs-slot-gacor/ https://www.malkelapagading.com/pola-slot-mahjong/ http://bem.fk.unand.ac.id/demo-slot/ http://pilarsosbudasean.kemenkopmk.go.id/slot-demo/ https://perpustakaan.atmaluhur.ac.id/slot-gacor/ https://perpus.makassarkota.go.id/slot-gacor/ http://pustaka.merantikab.go.id/demo-slot/ https://helpdesklpse.kotabogor.go.id/demo-pgsoft/ https://bpfpik.ub.ac.id/-/slot-gacor/ https://bcc.ub.ac.id/slot-demo-pragmatic/ http://web.upgriplk.ac.id/slot-demo/ https://disdukcapil.rajaampatkab.go.id/demo-pg-soft/ https://ptun-bandung.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.kepahiangkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://simmagang.polinema.ac.id/logs/slot-demo-pragmatic/ https://setwan.klaten.go.id/slot-mahjong/ https://kkn.uniga.ac.id/slot-demo/ https://balongbendo.sidoarjokab.go.id/slot-demo-gratis/ http://simrsud.pasamankab.go.id/slot-demo/ https://stptrans.com/slot-server-luar-negeri-gacor/ https://dakota76play.azurefd.net/ https://inlis.mojokertokab.go.id/digitalcollection/slot-demo/ http://el1brary.samosirkab.go.id:415/demo-pgsoft/ https://perpustakaan.palangkaraya.go.id/slot-demo/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://www.backlinesoccer.com/ https://8.215.25.20/ https://147.139.168.127/ https://95.111.193.102/ https://95.111.196.187/ https://94.237.67.110/ https://149.129.223.146/ https://stickyriceles.com/ https://usaklub.moe/ https://mpored.moe/ https://oconnellstbistro.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/