Iedere dag krijgt iemand in Nederland de diagnose MS, een chronische ziekte waarbij ontstekingen ontstaan in het centrale zenuwstelsel (hersenen en ruggenmerg). In totaal zijn er in Nederland 25.000 mensen die aan de ziekte lijden. De ziekte heeft een grote impact op degene met MS en de mantelzorger. Om hier beter mee om te kunnen gaan is de Can Do More cursus in het leven geroepen.

Het programma is mede mogelijk gemaakt door MS Nederland en bestaat uit acht delen. Zowel mantelzorger als degene die aan de zieke lijdt nemen deel aan het programma. Zo traint mantelzorgmakelaar en trainer bij het Mantelzorgcentrum, Margitta Plantinga, de mantelzorgers. Elske Rahusen traint de mensen met MS.

Voor mantelzorgers uit de regio Alkmaar is de cursus gratis. Zij kunnen aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 072 -562 76 18.  De workshop start op dinsdag 9 mei. Iedere bijeenkomst is van 19.00 tot 20.30 uur in het kantoor van het Mantelzorgcentrum, Witte Paal 347 in Schagen (tegenover tuincentrum Overvecht).
Pin It
Bekeken: 989x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/