In de Koedijkse sloot waar twee weken geleden een dode man werd gevonden, is dinsdag opnieuw gezocht door de politie. Waar de rechercheurs naar op zoek waren is niet duidelijk. Wel laat een woordvoerder aan Streekstad Centraal weten dat er niks is gevonden.

Het Klippad in Koedijk. Een groene omgeving langs het water waar twee weken geleden een dode man werd gevonden. En nog steeds zijn rechercheurs bezig om meer duidelijk te krijgen rond de doodsoorzaak van de man. Hoewel een woordvoerder eerder kon melden dat er concrete tips binnen waren gekomen in de zaak, is de zoekactie niet gestart naar aanleiding van nieuwe informatie. "Voor de zekerheid hebben we dinsdag opnieuw gezocht in de sloot. Dit om te kijken of er nog iets lag", vertelt de zegsman.

Terug naar woensdag 12 april. In het water langs het Klippad in Koedijk doen een aantal omstanders rond 14:45 uur een gruwelijke ontdekking. Ze vinden het lichaam van een man en bellen 112. Een deel van het park wordt vervolgens afgesloten en als de politie een jas vindt wordt ook langs de Isarstraat afzetlint gespannen. De dagen die volgen tast de politie in het duister over de identiteit van de overleden persoon. Totdat de politie de hulp van het publiek inroept en de foto van een gevonden jas deelt. Iemand herkent het kledingstuk en binnen enkele uren is duidelijk wie de overledene is: een 29-jarige Alkmaarder.

Maar of de man door een misdrijf om het leven is gekomen? Dat kan de politiewoordvoerder ook dinsdag aan het eind van de middag niet bevestigen of ontkennen. "Het gebeurt niet vaak dat we ook na een aantal weken nog niks kunnen zeggen over een overlijdensoorzaak", benadrukt de woordvoerder. "Wel kan ik melden dat we nog steeds druk aan het onderzoeken zijn." Hij somt op: "De sectie en het verhoren van getuigen en nabestaanden."

De politiewoordvoerder weet nog niet wanneer de doodsoorzaak van de Alkmaarder bekend zal worden. "In het belang van het onderzoek kan ik niks meer zeggen dan dit."
Pin It
Bekeken: 6067x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/