Woensdagmiddag is er om 16:40 uur een aanrijding geweest op de kruising van de Nollenweg (N508) met de Herenweg in Alkmaar. De twee automobilisten zijn beide met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht.

Eén van de bestuurders wilde vanaf de Herenweg de Nollenweg op draaien en werd daarbij geraakt door een automobilist die op de Nollenweg in de richting van Heerhugowaard reed. Mogelijk reed deze bestuurder door rood licht, meldt een persvoorlichter van de politie.

Hulpdiensten kwamen ter plaatse en hebben beide bestuurders met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. Twee bergers moesten te pas komen om de voortuigen van de weg te halen. Verkeer dat vanaf de Schagerwerg (N245) de Nillenweg op wilde rijden ondervond veel hinder van het ongeluk.
Pin It
Bekeken: 3733x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/