De regio groot Alkmaar zit vol met ondernemende mensen. Met die ondernemende mensen gaat Ger Welbers, directeur van Alkmaar Marketing, in gesprek.

In deze podcastaflevering hebben we Martin van Bourgonje van Hotel/Restaurant Merlet te gast. Martin en Carla van Bourgonje vormen de tweede generatie van de familie die zich maximaal inzetten om de gasten de optimale gastvrijheid te laten ervaren waarmee Merlet groot is geworden.

Ook dit jaar heeft Restaurant Merlet de Michelinster weer weten te behouden. Hoe kijkt Martijn hier tegen aan en hoe is het om altijd op topniveau te moeten presteren. Ziet hij een ander sterrenrestaurant in de regio als bedreiging of werkt dit juist versterkend? Hoe gaat topchef Jonathan Zandbergen te werk en wat is het verhaal achter 'Het Merlet Theater'?

Benieuwd naar de vragen en antwoorden? Luister dan deze aflevering van Koffie voor 2, uit het derde seizoen van de podcastserie van Alkmaar Marketing.
Pin It
Bekeken: 1928x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/