De provincie Noord-Holland trekt ruim 86.000 euro uit voor de terugkeer van de Kustbus. De buslijn zal dankzij deze investering ook deze zomer weer reizigers naar de stranden en andere attracties langs de Noordzeekust vervoeren. De Kustbus is bovendien, net als vorig jaar, gratis.

Om precies te zijn bedraagt de subsidie 86.180 euro. Met dat bedrag hoopt de provincie de kust aantrekkelijk te houden voor mensen die afhankelijk zijn van openbaar vervoer. De gratis Kustbus kan automobilisten mogelijk ook verleiden om de auto te laten staan en met de bus naar zee te gaan.

De Kustbus is voor strandliefhebbers uit de regio een bekende verschijning. Al vele jaren wordt er in juli en augustus met de Kustbus gereden op drie verschillende lijnen: van Bergen naar Bergen aan Zee, vanaf station Castricum naar het strand van Castricum, en tussen Petten en Den Helder.
Pin It
Bekeken: 1843x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/